Ξεκινώντας από τα παιδικά της χρόνια και τις απώλειες που την «σημάδεψαν» η 24χρονη Γεωργία, η νεαρή κοπέλα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα όσα καταγγέλλει πως συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Η 24χρονη ανέφερε πως ο ένας από τους καταγγελλόμενους την κάλεσε στο πάρτι και εκείνη μετά τους αρχικούς ενδοιασμούς, και αφού πρώτα είχε πάει σε φιλικό σπίτι όπου ήταν καλεσμένη, πήρε μια 17χρονη φίλης και πήγαν στο πάρτι. Όταν μπήκαν στην σουίτα του ξενοδοχείου και όντας ήδη ζαλισμένη από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει στην προηγούμενη επίσκεψη της δεν κατάλαβε, όπως είπε, τι κόσμος υπήρχε και τους χαρακτήρισε «κυριλέ».

«Είμαστε μόνες μας, τρία κορίτσια και αποφασίσαμε να απέχουμε απ’ όλο αυτό. Ήταν φανερό ότι δεν ήμασταν ευχαριστημένες με το πάρτι και αποφασίσαμε να κάτσουμε μισή με μια ώρα και να φύγουμε» είπε στην συνέχεια η 24χρονη και τόνισε πως ήπιε δυο ποτήρια σαμπάνια που έβαλε μόνη της ενώ στην συνέχεια της προσφέρθηκε ένα τρίτο ποτήρι αλκοόλ το οποίο και κατανάλωσε. «Από ένα σημείο και έπειτα άρχισα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου» σχολίασε.

Η 17χρονη φίλη της όταν κατάλαβε πως η 24χρονη δεν ένιωθε καλά αποφάσισαν να φύγουν από το πάρτι. Οι φίλες της έφυγαν και εκείνη έκανε προσπάθεια να βρει πού έχει παρκάρει. Όταν η φίλη της την κάλεσε για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν βρήκε το αυτοκίνητο της, η 24χρονη της είπε να μην ανησυχεί γιατί επικοινώνησε με τον φίλο που την είχε καλέσει στο πάρτι και του ζήτησε βοήθεια. «Το μόνο που ήθελα εκείνη την στιγμή ήταν να κοιμηθώ» υπογράμμισε η Γεωργία και είπε πως σκέφτηκε να καλέσει ένα ταξί αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να το κάνει εκείνη την στιγμή και γι’ αυτό γύρισε στο ξενοδοχείο όπου και «έκλεισε» ένα δωμάτιο του οποίου του αριθμό δεν θυμάται.

«Προσπαθώντας να πάω σε αυτό με κάλεσε ο φίλος μου. Του είπα “μην ανησυχείς, έχω επιστρέψει και έχω πάρει ένα δωμάτιο”. Με ρώτησε τον αριθμό και του το είπα και του είπα πως είναι όλα καλά και πως πάω να κοιμηθώ. Μετά προέκυψε ένα άλλο τηλέφωνο το οποίο την επόμενη μέρα που έκανα την καταγγελία, έμαθα ότι ήταν ο βιαστής μου, ο άνθρωπος που παραδέχθηκε την πράξη του. Ένας από τους πολλούς…» είπε η 24χρονη Γεωργία.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επεσήμανε στην νεαρή πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει παραδεχθεί την πράξη του αλλά υποστηρίζει πως έκαναν έρωτα κοινή συναίνεση.

«Έτσι είπε όντως, απλά αυτός με κάλεσε και παραδέχθηκε ότι ήταν το δικό του το τηλέφωνο και ότι του έδωσε ο φίλος μου. Δεν τον ήξερα αυτόν τον άνθρωπο. Το όνομα του το έμαθα την επόμενη μέρα που έκανα την καταγγελία. Καθώς πήγαινα επάνω, και βγήκα από το ασανσέρ υπάρχουν τρία άτομα στο διάδρομο που ήταν από το πάρτι. Μου το είπαν οι ίδιοι και μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν. Τους είπα ότι δεν χρειάζεται. Μου έκαναν χιούμορ πως δεν χρειάζεται να πάω στο δικό μου» πρόσθεσε στην συνέχεια η 24χρονη.

«Το μόνο που θυμάμαι είναι να προσπαθούν να μου αλλάξουν γνώμη και να ανοίγουν ένα δικό τους δωμάτιο το οποίο δεν έχω απολύτως καμία εικόνα. Από ένα σημείο και έπειτα έσβησαν όλα. Θυμάμαι μόνο τρία άτομα που με πήραν και με πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο το οποίο δεν ήταν δικό μου» είπε η Γεωργία και πρόσθεσε πως: «Δυστυχώς ή ευτυχώς μέρα με τη μέρα μου έρχονται κάποιες εικόνες και τις οποίες προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά».

Τι θυμάται από εκείνο το βράδυ

«Στο δωμάτιο θυμάμαι δυο άτομα. Έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση από τον έναν άνθρωπο την στιγμή που είμαι εγώ στο κρεβάτι και πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του. Και ήταν από πάνω μου. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συναινούσα ποτέ αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά» ανέφερε αρχικά η 24χρονη Γεωργία.

«Ξύπνησα στις 11 παρά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω το κινητό μου και είχα ένα μήνυμα από τον άνθρωπο που με κάλεσε στο ξενοδοχείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει που είμαι. Δεν είχα ακόμα κανέναν έλεγχο. Έτσι όπως σηκώθηκα είδα κάτω το εσώρουχο μου. Ήμουν αδιάθετη και δεν καταλάβαινα γιατί έλειπε το εσώρουχο μου. Γυρνάω στο δωμάτιο να το δω και είδα αντρικά ρούχα, κάλτσες, χάπια, μια βαλίτσα. Δεν ήταν κανένας άλλος στο δωμάτιο. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου και τον ρώτησα τι δουλειά έχω εγώ σε αυτό το δωμάτιο. Και μου είπε να ηρεμήσω και να φύγω από εκεί για να μην με ενοχλήσουν» πρόσθεσε στην συνέχεια η νεαρή κοπέλα.

«Ταράχτηκα, άρχισα να κλαίω και να φωνάζω. Πήρα τηλέφωνο έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει σε αυτήν την κατάσταση. Ντρεπόμουν γιατί συνειδητοποίησα ότι μπορεί να έπεσα θύμα βιασμού» είπε η 24χρονη και ανέφερε πως το τηλεφώνημα ήταν στον εργοδότη της.

Υπάρχει περίπτωση να συναίνεσε και να μην το θυμάται;

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο το οποίο ήμουν λιπόθυμη. Ήμουν ένας άνθρωπος μη λειτουργικός, χωρίς συνείδηση. Δεν μπορούσα να συναινέσω ή να αποτρέψω κάτι» απάντησε η 24χρονη σε ερώτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αν υπάρχει περίπτωση να συναίνεσε στην πράξη και να μην το θυμάται.

«Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ»

«Επέλεξα να πάω σε ένα πάρτι. Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ. Πήγα γιατί ήταν μια μέρα που ήταν δύσκολη για μένα να πάω στο σπίτι μου και να ξέρω ότι όλοι είναι με την οικογένεια τους και διασκεδάζουν. Θυμάμαι πριν πάω, η φίλη μου μου έλεγε να μην πάω και να μην πιω άλλο. Και της έλεγα: “Σε παρακαλώ πολύ, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα και δεν θέλω να πάω σπίτι. Εσύ έχεις τη μητέρα σου και τον πατέρα σου”» εξομολογήθηκε η 24χρονη. 

«Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα»

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η 24χρονη Γεωργία, τόνισε πως: «Πήγα στον Ιατροδικαστή τρεις ημέρες αργότερα και μου είπαν να μην πλυθώ. Αυτό με είχε τρελάνει. Με τρέλαινε το ότι δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου αυτή τη βρώμα. Υπήρχαν σημάδια στα πόδια μου. Πάρα πολλές μελανιές. Οι τοξικολογικές έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας».

Πηγή: newsbeast.gr