Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αναφέρθηκε στο θάνατο των τριών κοριτσιών στη Πάτρα, όπου σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση στη τραγική υπόθεση.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. τόνισε ότι τα παιδιά «πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες» και μάλιστα Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να θέλει «να ενοχοποιήσει κανέναν».

«Εδώ έχουμε τρεις θανάτους και η ιστορία “άνοιξε” στο τρίτο παιδί. Δεν μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες στους γονείς, θα ήμουν ο τελευταίος που θα κατηγορούσα τους γονείς, αλλά είναι πολλά τα ερωτηματικά και δεν ξεκινάνε μόνο από το αν η ιατροδικαστική εξέταση απέδωσε ή έδωσε ευρήματα […] Και τα τρία παιδιά πέθαναν σε συγκεκριμένες μέρες και επιμένω σε αυτό γιατί είναι Σαββατοκύριακα όλα. Αυτό λέει ότι σε κάποιους δόθηκε η ευκαιρία, κατά τη δική μου εκτίμηση, δεν βιάζομαι, αλλά είμαι πεπεισμένος σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ότι εδώ “μπήκε” ανθρώπινο χέρι. Δεν ξέρω ποιος το έβαλε, είναι θέμα των αρχών», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «αν ήταν στο νοσοκομείο δεν είχαμε κόσμο, δεν είχαμε γιατρούς, είχαμε τις εφημερίες, θα καθυστερούσαν να πάνε… Μπορεί να υπήρχαν και κάποιες επισκέψεις κάποιων ανθρώπων να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Δεν ξέρουμε αυτοί οι επισκέπτες ποια ήταν η σχέση τους, υπάρχει και η ζήλια και ο φθόνος και όλα».

Επίσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των κοριτσιών και ανέφερε πως «δεν μπορώ να πω ότι τους ζηλεύω. Έζησα απώλεια, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν μπροστά μου και το γεγονός ότι μίλησαν στην εκπομπή σημαίνει ότι τους ενδιαφέρει να βγει η αλήθεια και τους το εύχομαι να έχουν σύντομα θετικά αποτελέσματα».

Πηγή: newsbeast.gr