Επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου, του Ψυρρή και του Κεραμεικού  έγινε σήμερα από το Δήμο Αθηναίων στο πλαίσιο των Κυριακάτικων δράσεων που έχουν γίνει θεσμός στην πόλη, από την αρχή της χρονιάς και έχουν ενταχθεί πλέον στο τακτικό πρόγραμμα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

« Στόλος» από 20 οχήματα  (σάρωθρα, μικρά και μεγάλα πλυστικά, υδροφόρες χωρητικότητας δέκα τόνων  κ.α.) επιστρατεύτηκε και περισσότεροι από 20 εργαζόμενοι στον οδοκαθαρισμό καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν ένα μεγάλο κομμάτι της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε σε δρόμους που τις εργάσιμες μέρες της εβδομάδας η κίνηση είναι πιο αυξημένη και δεν επιτρέπει τέτοιας έκτασης επιχειρήσεις. Παράλληλα πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες και άλλα σημεία  από τα οποία περνάει ή στα οποία συγκεντρώνεται καθημερινά αρκετός κόσμος.

«Να περπατάς στις γειτονιές της Αθήνας και να είναι καθαρές, περιποιημένες. Όλες. Αυτό είναι το στοίχημα και η καθημερινή προσπάθειά μας. Σήμερα, με 20 εργαζόμενους και 20 μηχανήματα, σαρώσαμε δρόμους και πεζοδρόμια στο Μεταξουργείο, τον Κεραμεικό και στου Ψυρρή», ανέφερε στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Να περπατάς στις γειτονιές της Αθήνας και να είναι καθαρές, περιποιημένες. Όλες.
Αυτό είναι το στοίχημα και η…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Τα σημεία τα οποία καθαρίστηκαν, πλύθηκαν και απολυμάνθηκαν σήμερα ήταν τα εξής:

ΠΛΥΣΙΜΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ

Μ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΟΥ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ, ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΨΑΡΟΜΗΛΙΓΚΟΥ, ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ, ΚΟΛΩΝΟΥ, ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥΣ,

ΜΥΛΛΕΡΟΥ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ , ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

ΠΛΥΣΙΜΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ  ΜΕ ΣΑΡΩΘΡΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΤΙΚΑ

ΨΑΡΟΜΗΛΙΓΚΟΥ, ΚΑΛ. ΣΑΜΟΥΗΛ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΑΣΩΜΑΤΩΝ, ΚΡΙΕΖΗ, ΠΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ, ΣΑΠΦΟΥΣ, ΚΟΡΙΝΗΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ

ΛΕΝΟΡΜΑΝ, ΚΕΡΑΜΕΩΝ, ΑΛΚΙΠΠΟΥ, ΠΕΛΟΠΟΣ, Β.ΟΥΓΚΩ, ΚΟΔΡΑΤΟΥ, ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ, ΚΟΛΩΝΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΩΣ, ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ, ΠΛΑΤΑΙΩΝ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ, ΣΦΑΚΤΗΡΙΑΣ, ΓΡΑΝΙΚΟΥ, ΠΑΙΑΝΙΕΩΝ, ΠΟΠΛΙΟΥ, Β ΜΠΕΝΑΚΗ, ΜΥΛΛΕΡΟΥ, ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΘΕΣΠΙΕΩΝ, ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΑΝΤΙΛΟΧΟΥ, ΠΛ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ

ΠΛΥΣΙΜΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΠΛΥΣΤΙΚΑ

ΕΥΡΥΜΕΔΟΝΤΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ, ΑΜΑΖΟΝΩΝ, ΦΩΚΟΥ, ΜΥΡΩΝΙΔΟΥ, ΜΥΚΑΛΗΣ, ΜΥΚΗΝΩΝ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΠΗΛΕΩΣ, ΜΕΝΤΩΡΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΠΛΑΤΑΙΩΝ, ΠΡ ΔΑΝΙΗΛ, ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ,  ΕΥΡΥΜΕΔΟΝΤΟΣ, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ, ΜΙΑΟΥΛΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΠΛ. ΗΡΩΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ, ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΛΛΑΔΟΣ, ΠΙΤΤΑΚΗ

Πηγή: newsbeast.gr