Ο Λεοπόλδο Λούκε που είναι ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε για την υγεία του θρύλου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου που μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

«Είδαμε πως στα αποτελέσματα των εξετάσεων οι τιμές ήταν μικρότερες από τις προβλεπόμενες και έτσι τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ο Ντιέγκο δεν είναι… εύκολος άνθρωπος πιστέψτε με, μου είχε πει πως δεν θέλει ούτε να με δει. Τον βλέπω ως έναν ασθενή που θέλει να δει τον εαυτό του να είναι καλύτερα. Έφτασε στα 60 και πρέπει να τον βοηθήσω. Πήρε τις αποφάσεις του, είναι στο νοσοκομείο γιατί το ήθελε να έρθει.

Στην αρχή είπε όχι αλλά μετά δέχθηκε. Δεν είναι επείγουσα κατάσταση, πρέπει να γίνει καλά. Είναι εδώ με αμοιβαία συμφωνία, δεν έπαθε εγκεφαλικό. Οι μέρες που θα μείνει μέσα είναι κάτι που θα το δούμε, αλλά επειδή έχει έλλειψη υγρών θα μείνει για τουλάχιστον τρεις μέρες στο νοσοκομείο. Όταν του είπα πως πρέπει να μπει στο νοσοκομείο, μου είπε από την Κυριακή. Όταν ο Ντιέγκο δεν είναι καλά, δεν θέλει να δεχθεί βοήθεια και πρέπει να τον αναγκάσεις να το δεχθεί.

Δεν θα μεταβεί σε κέντρο απεξάρτησης, δεν υπάρχει θέμα. Θα δούμε τις νέες εξετάσεις και θα αποφασίσουμε τι θα πράξουμε».

Ο Μαραντόνα θα παραμείνει για 3 μέρες στο νοσοκομείο της Λα Πλάτα και δεν θα μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr