Για την δικαστική περιπέτεια του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη και τον προσωπικό του Γολγοθά μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Κατσιμάνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Πρωινού του Ant1.

«Ζω τις τελευταίες δεκαετίες μια περιπέτεια αρκετά σκληρή. Δηλαδή η ίδια μου η αδελφή μού έκανε δικαστήρια, κέρδισε, ήρθε με την αστυνομία στο σπίτι μου και με πέταξαν στο δρόμο σηκωτό. Έκανα και μια απεργία πείνας το καλοκαίρι του 2001».

«Όταν ήμουν άστεγος, έχοντας παίξει ήδη μαζί σε σίριαλ, βρήκα τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο που έπαιζε και χωρίς να του πω εγώ τίποτα μου έβαλε ένα ποσό μέσα στην τσέπη. Αρνήθηκα και σηκώθηκε και έφυγε σχεδόν τρέχοντας. Ήταν τότε γύρω στις 50.000 δραχμές. Η κίνηση, η αγάπη, η συμπαράσταση, “εγώ είμαι εδώ, Δημήτρη μου” ήταν μια κατάθεση ψυχής από τον Πέτρο. Περνάει τώρα και αυτός μια φοβερή περιπέτεια και εγώ έπαθα σοκ. Ήταν άψογος, ήταν αγαπητός, ήταν αδελφικός φίλος».

«Τον αγαπάω γιατί είμαι συναισθηματικός και δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αμνήμων»

«Θα ήθελα να του πω κουράγιο, συγγνώμη είμαι συγκινημένος. Γνωρίζω και τις εκλεκτές, αγαπητές συναδέλφους που τον κατηγορούν για αυτές τις αξιόποινες και απαράδεκτες πράξεις. Έχω συνεργαστεί σχεδόν με όλες σε σίριαλ αλλά νιώθω την ανάγκη να το πω. Εγώ τον νιώθω τον Πέτρο Φιλιππίδη. Εν μία νυκτί τινάχτηκε στον αέρα όπως εγώ. Είναι τραγικό, δεν μπορώ να το πιστέψω. Αδυνατώ, δεν θέλω να το πιστέψω από τον Πέτρο αυτό. Δηλαδή εγώ θα ξεχάσω την υλική και προπάντων ηθική και ψυχολογική συμπαράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη επειδή θα βγει καταδικαστική απόφαση; Μπορώ να κάνω αυτή την ατιμία; Να ζω μια ζωή με ενοχές; Τον αγαπάω γιατί είμαι συναισθηματικός και δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αμνήμων» πρόσθεσε, ακόμα, ο Δημήτρης Κατσιμάνης στο μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον Ant1.

Αναφορά έκανε όμως και στον Γιώργο Κιμούλη λέγοντας: «Όπως και με τον Κιμούλη. Όταν έκανα απεργία πείνας, με μετέφερε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ήρθε και μου συμπαραστάθηκε αυτοβούλως».

Πηγή: newsbeast.gr