Συχνές ήταν οι φορές των τσακωμών στο σπίτι της 83χρονης που τη σκότωσε στο ξύλοο 23χρονος εγγονός της στην Καβάλα. «Συνέβησαν κατά καιρούς φασαρίες, απασχολούσαν την Αστυνομία και στείλαμε μερικές φορές το “Βοήθεια στο Σπίτι” αλλά τους έδιωχναν, τόσο η θανούσα όσο και ο δράστης. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο. Τη συμβουλεύαμε» είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της κοινότητας, Δημοσθένης Δαλκαράνης.

Για όσα συζητώνται αναφορικά με την τύχη του παππού της οικογένειας και τις υπόνοιες για το πώς έφυγε και ο ίδιος από τη ζωή, ο κ. Δαλκαράνης σημείωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι σχετικά.

«Τα τελευταία χρόνια η Πρόνοια πήρε δύο φορές τον 23χρονο από το σπίτι στο ψυχιατρείο και μετά από λίγο τον άφηναν να επιστρέψει στο σπίτι» είπε. Για την μητέρα του νεαρού ανέφερε ότι έχει φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι, ο δε πατέρας είχε επίσης ψυχολογικά προβλήματα. «Δεν ήταν ιδιαίτερα ερειστικός, είχε απλώς ξεσπάσματα» σημείωσε ο πρόεδρος της κοινότητας για τον νεαρό δράστη.

Πηγή: newsbeast.gr