Ακόμα μία ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ η οποία έγινε στον Κόκκινο Μύλο, από τη μεριά του Μενιδίου, με τους δράστες να επιτίθενται σε έναν μετανάστη από το Πακιστάν και να τον μαχαιρώνουν, με τις φωτογραφίες από την επίθεση να είναι σοκαριστικές.

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) σημειώνει ότι αυτή είναι η τρίτη ρατσιστική επίθεση σε μια εβδομάδα αφού προηγήθηκαν αυτές στην οδό Πειραιώς και στα Πατήσια. Η συγκεκριμένη έχει θύμα έναν μετανάστη από το Πακιστάν, τον οποίο μαχαίρωσαν.

Η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ

«Οι φασίστες κλιμακώνουν με τον πιο ανοικτό τρόπο τις δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις κατά των Πακιστανών μεταναστών.

Τάγμα εφόδου που περιπολούσε την Κυριακή 8/5, γύρω στις 13:00, στο Κόκκινο Μύλο, από την πλευρά του Μενιδίου, επιτέθηκε κατά του 25χρονου Ζ.Σ., ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι του για να πάει να πάρει ένα καφέ.

Τον πλησίασαν με το αυτοκίνητο και του φώναζαν: «Κ……πακιστανοί, μουσουλμάνοι να φύγετε, θα σας γα@@@@@@@». Όταν απάντησε «γιατί μου μιλάτε έτσι;» κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπάνε ενώ ένας τον μαχαίρωσε στο πίσω μέρος του θώρακα, ανοίγοντας του το δέρμα.

Πηγή: newsbeast.gr