Βυθισμένη στη θλίψη είναι σήμερα η Κεφαλονιά μετά το φριχτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ένας 17χρονος. Οι δύο επιβαίνοντες συμμαθητές του και ο οδηγός κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και διεσώθησαν.

Η κα Ασημίνα η οποία διατηρεί ταβέρνα 500 μέτρα από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα περιγράφει στο Newsbeast τα εξής: «Το αμάξι έπεσε με τέτοια φόρα που μάζεψε στη σειρά τουλάχιστον 10 κολωνάκια, μπορεί και παραπάνω. Λίγο παρακάτω, έχει μια επικίνδυνη στροφή όπου γίνονται πολλά δυστυχήματα, το μαγαζί μου είναι πάνω στη στροφή και έχουμε διαρκώς τρακαρίσματα, αλλά εκεί που έπεσαν τα παιδιά δεν δικαιολογείται. Είναι ευθεία. Έγινε πάνω στον κεντρικό δρόμο της Λάσσης που πηγαίνει αεροδρόμιο.

Ένα παιδί που με βοηθάει στο μαγαζί μου είναι συμμαθητής των παιδιών. Τον βρήκα όταν άνοιξε ο δρόμος, γιατί τον είχαν αποκλείσει για πολλή ώρα, και έκλαιγε. Μου είπε ότι τα συγκεκριμένα παιδιά έτρεχαν, έτρεχαν πολύ. Το είχαν ξανακάνε πολλές φορές. Μπαίνουν 3-4 παιδιά σε ένα αμάξι και αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Και γενικώς πολλά παιδιά εδώ, μαθητές, τρέχουν πολύ. Τους βλέπω από το μπαλκόνι του σπιτιού μου τα βράδια να κάνουν με τρομερή ταχύτητα τον γύρο της Λάσσης».

«Το αμάξι λαμπάδιασε σε κλάσματα»

Ενας 17χρονος νεκρός και τρεις τραυματίες ο απολογισμός του τραγικου τροχαίου στη Λάσση

Με τη σειρά του ο Νίκος Αγγελάτος, ο άνθρωπος της οδικής βοήθειας που κλήθηκε να ανασύρει το αυτοκίνητο και να το οδηγήσει στην Τροχαία μας είπε πως ειδοποιήθηκε από την τελευταία για το περιστατικό στις 12:00.

Όπως μας είπε στο Newsbeast: «εγώ έναν σκελετό φόρτωσα με τον γερανό. Δεν είχε μείνει τίποτα, μόνο λαμαρίνες. Κάηκε απ’ ο,τι φαίνεται σε χρόνο ντετέ το αμάξι, πρέπει μετά την τελευταία πρόσκρουση να λαμπάδιασε σε κλάσματα».

Τέλος, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος είπε στο Newsbeast πως το δυστύχημα σημειώθηκε 500 μέτρα από το ΕΠΑΛ στην ευθεία του δρόμου. «Δυστυχώς το παιδί βρισκόταν στην πιο χτυπημένη πλευρά το αυτοκινήτου, σφηνώθηκε και δεν μπόρεσε να βγει».

Πηγή φωτογραφιών: kefaloniapress

Πηγή: newsbeast.gr