Κατά της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση τάχθηκε την Πέμπτη (26/1) η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στη σχετική συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής κάνοντας λόγο για «καθαρά επικοινωνιακό τέχνασμα».

«Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για μία δημόσια εκτενή παρουσία των πεπραγμένων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η σύγκριση μεταξύ κυβέρνησης Μητσοτάκη και κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα είναι αμείλικτη και καταδεικνύει τις χαώδεις διαφορές που χωρίζουν τη δραματική τετραετία 2015-2019 με την ελπιδοφόρα επόμενη τετραετία 2019-2023», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

Όπως είπε «είναι η τρίτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει πρόταση μομφής, κάνοντας ένα ακόμα επικοινωνιακό τέχνασμα».

Νίκη Κεραμέως

«Διάβασα με μεγάλο ενδιαφέρον το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας, και πραγματικά είναι να απορεί κανείς. Πραγματικά απαιτείται θράσος αλλά και υποτίμηση της μνήμης και της λογικής όλων μας, να καταθέτετε στη Βουλή ένα τέτοιο όνειδος, με αυτή τη διχαστική, παραπλανητική, άκρως πολωτική ρητορική. Λασπολογείτε, γιατί δεν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

  • «Μιλάτε για σκάνδαλα, εσείς που τα υφαίνετε, όπως στην υπόθεση Novartis.
  • Μιλάτε για συγκάλυψη, τη στιγμή των συγκλονιστικών αποκαλύψεων για την υπόθεση Καλογρίτσα.
  • Μιλάτε για απαξίωση της ερευνητικής δημοσιογραφίας, εσείς που προσπαθήσατε με κάθε μέσο να ελέγξετε το τηλεοπτικό τοπίο της χώρας.
  • Μιλάτε για ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές, εσείς, που εν γνώσει και κατ’ επιλογήν σας, διαλύσατε τη μεσαία τάξη και αφήσατε τους πολίτες να κλαίνε στα πεζοδρόμια έξω από τις τράπεζες για 60 ευρώ.
  • Μιλάτε για καθεστωτισμό, εσείς που θέλατε να ελέγξετε τους “αρμούς της εξουσίας”.
  • Μιλάτε για απομάκρυνση της χώρας από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, εσείς που μας σύρατε στην καταστροφή και παρ’ ολίγον εκτός Ευρώπης».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνώνυμος της αβεβαιότητας, της ανασφάλειας, της αναποτελεσματικότητας, της ανεπάρκειας. Και δεν έχετε αλλάξει τίποτα από όσα πρεσβεύατε, δεν μάθατε τίποτα από τα λάθη σας. Μόνο τολμάτε να ζητάτε δεύτερη φορά αριστερά. Δεύτερη φορά στη συμφορά! Θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τραγικό αυτό» είπε κλείνοντας η υπουργός Παιδείας.

Πηγή: newsbeast.gr