Νύχτα τρόμου για τρεις Βρετανίδες τουρίστριες που κινδύνεψαν να καούν ζωντανές όταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν στη Κέρκυρα, έπιασε ξαφνικά φωτιά το κλιματιστικό.

Όπως ανέφεραν στην Daily Mail, οι τρεις νεαρές γυναίκες ηλικίας 21 ετών επέλεξαν τον Κάβο της Κέρκυρας για τις διακοπές τους. Εκεί, εντόπισαν κάποιο πρόβλημα με το air condition του δωματίου, για το οποίο ενημέρωσαν τους υπευθύνους, χωρίς όμως ανταπόκριση.

«Κοιμόμασταν όλες όταν άκουσα τη Μέγκαν να μας φωνάζει “Φωτιά, φωτιά! Βγείτε έξω τώρα!”», όπως περιγράφει η μία 21χρονη εκ των τριών, Αλίσια Μακναμάρα.

«Κοίταξα ψηλά και είδα ότι το κλιματιστικό είχε πιάσει φωτιά. Σηκωθήκαμε από τα κρεβάτια μας και τρέξαμε προς την πόρτα. Πάνω στον πανικό μου, μάλιστα, δεν μπορούσαν να βρω το κλειδί ενώ παντού έπεφταν σπίθες από τη φωτιά», αναφέρει.

Όπως σημειώνουν, ο συναγερμός για τη φωτιά δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα και χρειάστηκε να τον ενεργοποιήσουν χειροκίνητα. Στη συνέχεια, κάποιες καμαριέρες αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν με πυροσβεστήρες για να τη σβήσουν.

Τα αντικείμενα των κοριτσιών καταστράφηκαν και καλύφθηκαν από στάχτες, ενώ οι ίδιες δηλώνουν «τυχερές που είναι ζωντανές».

Πηγή: newsbeast.gr