Ο Κερτ Ζουμά της Γουέστ Χαμ φαίνεται σε βίντεο να κακομεταχειρίζεται την ίδια του τη γάτα στο σπίτι του στο Λονδίνο. Η «Sun» δημοσίευσε βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο Ζουμά να κλωτσάει και να χτυπάει τη γάτα του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο αδερφός του, ο οποίος τραβάει το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας, δεν σταματάει να γελάει. Παρόν στο ειδεχθές περιστατικό είναι και ένα μικρό παιδί.

Γι’ όλα αυτά, ο έμπειρος στόπερ των «σφυριών» αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικές κυρώσεις, καθώς είναι δεδομένο πως θα του απαγγελθούν κατηγορίες βάσει του αυστηρού νομικού πλαισίου που υπάρχει στην Αγγλία. Μάλιστα, ο νέος νόμος προβλέπει ακόμη και φυλάκιση από έξι μήνες έως και πέντε χρόνια.

Ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ και αφότου τα βίντεο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις απολογήθηκε για τις πράξεις του. την οποία μετανιώνω. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κι από όσους αναστατώθηκαν με το βίντεο και να σας διαβεβαιώσω πως οι δύο γάτες μας είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου τις αντιμετωπίζει με αγάπη και φροντίδα και το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν κάτι μεμονωμένο, που δεν θα ξανασυμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συμπεριφορά του Κερτ Ζουμά. Έχουμε μιλήσει μαζί του και θα αντιμετωπίσουμε το θέμα εσωτερικά, ενώ θέλουμε να κάνουμε σαφές πως με κανέναν τρόπο δεν ενθαρρύνουμε την κακομεταχείριση των ζώων» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr