Ένα τεράστιο ποσό καλείται να πληρώσει ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι ο οποίος μέχρι σήμερα βρίσκεται συνεχώς στα δικαστήρια και εκτός μεγάλων παραγωγών του Χόλιγουντ εξαιτίας των πολλών καταγγγελιών εις βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις.

Όπως έγινε γνωστό θα καταβάλει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς της σειράς «House of Cards» του Netflix. Έτσι λοιπόν την Πέμπτη, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Mel Red Recana, διέταξε τον 63χρονο ηθοποιό να καταβάλει 29,5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και επιπλέον 1,5 εκατ. δολάρια για δικηγορικές αμοιβές και έξοδα.

Η εταιρεία τελείωσε τον Σπέισι το 2017, μετά από τις καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού και μάλιστα ξεκίνησε έρευνα μετά τους ισχυρισμούς που προέκυψαν. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός κλήθηκε να πληρώσει το στούντιο το 2020, για παραβίαση του συμβολαίου, αφού παραβίασε την πολιτική της εταιρείας. Τότε, η MRC ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι τους κόστισε εκατομμύρια δολάρια σε διαφυγόντα κέρδη, αφού η ανάρμοστη συμπεριφορά του, τους ανάγκασε να τον απομακρύνουν από τη σειρά και να μειώσουν την έκτη σεζόν του «House of Cards» κατά πέντε επεισόδια.

Η διαιτητική απόφαση κερδήθηκε αθόρυβα από την MCR το 2020 και ήρθε στο φως τον Νοέμβριο του 2021, όταν η MRC κατέθεσε αίτηση στο αστικό δικαστήριο για την επιβεβαίωση της απόφασης.

Πηγή: newsbeast.gr