Για τη νέα του παράσταση «Η συνάντηση», που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας». Μετά τη συμπρωτεύουσα το έργο θα κάνει μια μικρή περιοδεία και μέσα Φεβρουαρίου η παράσταση θα έρθει στην Αθήνα στο θέατρο «Βικτώρια».

«Αυτό το οποίο ουσιαστικά λέει το έργο είναι ότι δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς σε μεγάλη ηλικία ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή από την καριέρα. Νομίζουμε ότι αν αποκτήσουμε μία σημαντική θέση στην κοινωνία θα μας αγαπήσουν όλοι. Και χωνόμαστε στην καριέρα και χανόμαστε από αυτούς που πραγματικά θα μπορούσαν να μας αγαπήσουν» είπε.

Στο έργο του Αμερικανού συγγραφέα Stephen Belber ένας ηλικιωμένος χορογράφος, που έχει αποσυρθεί, δέχεται στο σπίτι του την επίσκεψη ενός ζευγαριού, που του ζητά μία συνέντευξη. Στην πορεία όμως της κουβέντας θα δει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής τους και θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έκανε καμία αναφορά στις κατηγορίες και στις δικαστικές διαμάχες με τη Ζέτα Δούκα και τη Δώρα Χρυσικού.

Πηγή: newsbeast.gr