Γυναίκα από την Κίνα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη συλλογή από σφαίρες χιονιού, συνολικά 4.238 και προειδοποιεί ότι δεν έχει πλέον χώρο για τα διακοσμητικά αντικείμενά της.

Η Γουέντι Σουέν, 50 ετών από τη Σαγκάη κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης συλλογής γυάλινων σφαιρών με χιόνι από το 2005, όταν είχε 904 χιονόμπαλες.

«Όποτε βλέπω μια νέα σφαίρα που δεν έχω ήδη και ανταποκρίνεται στα κριτήρια επιλογής μου, έχω την επιθυμία να την αποκτήσω» είπε η Σουέν στο Wales Online. «Με ενθουσιάζει που τις προσθέτω στη συλλογή μου» τόνισε.

Η συλλέκτρια είπε ότι πρέπει να είναι πιο επιλεκτική όσον αφορά τις νέες προσθήκες στη συλλογή της, επειδή δεν διαθέτει πλέον χώρο.

«Αντί να αγοράζω οποιαδήποτε σφαίρα, τώρα με ελκύουν εκείνες με πιο όμορφη εμφάνιση, πιο δημιουργικά σχέδια ή κάποιες που είναι σπάνιες» εξήγησε.

Η Γουέντι Σουέν έχει υπολογίσει ότι έχει δαπανήσει 165.000 δολάρια για τη δημιουργία της συλλογής και αποκάλυψε ότι το πιο ακριβό απόκτημά της είναι μία σφαίρα χιονιού – σχέδιο Louis Vuitton, που κοστίζει 9.000 δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr