Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, ο οποίος πήρε την πρώτη πολυαναμενόμενη συνέντευξη από τον δημιουργό της Κιβωτό του Κόσμου, πατέρα Αντώνιο, ενάμιση μήνα μετά τις καταγγελίες που τον βαραίνουν.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε και ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας. Την επόμενη ημέρα, ο κ. Στεφανόπουλος, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή T-Live του Alpha, εξήγησε ότι η προβολή της συνέντευξης ματαιώνεται, καθώς έπρεπε οι συνεργάτες του πατρός Αντωνίου να τη δουν και να κρίνουν αν χρειάζονται μοντάζ κάποια λεγόμενά του.

«Μαγνητοσκοπήθηκε η εκπομπή και βρίσκεται στα χέρια του πατρός Αντωνίου και των συνεργατών του. Να τη δουν γιατί μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να ειπωθεί. Κι εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω λάθη. Δεν γίνεται να ζητώ από τους συναδέλφους μου να τηρούν τη δελοντολογία κι εγώ να την κατασπαταλώ» δήλωσε ο άνθρωπος που επέλεξε ο πατέρας Αντώνιος να μιλήσει μετά από ενάμιση μήνα σιωπής.

«Αυτό δεν είναι συνέντευξη, είναι συνέντευξη τύπου» σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Πηγή: newsbeast.gr