Κατά του πατέρα Αντώνιου στράφηκε το πρωί της Τρίτης (22/11) ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τις νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά του απέναντι στα παιδιά που φιλοξενούσε η Κιβωτός του Κόσμου.

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν ότι στον πατέρα Αντώνιο έκαναν μασάζ παιδιά της Κιβωτού ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην εκπομπή του «Το Πρωινό»: «Θα πω κάτι χοντρό τώρα… Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι ο Χριστός να του πλένει τα πόδια. Δηλαδή ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο δεν μας κάνει τον Χριστό και τον Θεό και τους Αγίους όλους. Θα έπρεπε να είναι άμεμπτος. Άμεμπτος σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αφήνει άλλο παιδί να βλέπει ότι κάποιο άλλο παιδί έχει την οικειότητα να του κάνει μασάζ».

«Το μασάζ σημαίνει και σωματική επαφή. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν τα γιουσουφάκια που εξυπηρετούσαν τους σουλτάνους. Ναι ή όχι; Τι ήταν σουλτανάτο η ”Κιβωτός”; Υπήρχαν γιουσουφάκια που έκαναν μασάζ;» συμπλήρωσε.

Φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως τον έχει καλέσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσε χθες, 21 Νοεμβρίου, στον αέρα της εκπομπής.

«Όταν πήγαινα παλιά και παρουσίαζα τις εκδηλώσεις, ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου;»

«Ρωτάω εδώ και τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις. Δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Είπαμε παλιά οι επικοινωνίες ήταν συχνές, όταν υπήρχε ανάγκη και υπήρχε ο λόγος του IBAN… Τώρα έχει κοπεί ο δίαυλος επικοινωνίας. Όταν πήγαινα παλιά και παρουσίαζα τις εκδηλώσεις, ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου… Δεν πειράζει, καταλαβαίνω» δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Υπάρχουν πατέρα Αντώνιε συγκεκριμένες καταγγελίες ότι ένα κορυφαίο στέλεχος κλεινόταν επί ώρες με ένα συγκεκριμένο αγόρι Α’ Γυμνασίου. Τι κάνανε; Ιδιαίτερα; Δεν το ήξερε κανείς; Τέτοια προτίμηση;» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr