Είναι πλέον σίγουρο ότι ο Αλμέιδα δεν είναι απλά το φαβορί, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ για τη νέα που εποχή που ξεκινάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του κατέληξαν αρκετό καιρό σε αυτό το πρόσωπο και πείστηκαν για την αξία, τη δουλειά, την προσωπικότητά του (κυρίως το τελευταίο) αλλά και τη φιλοσοφία του από τη συνάντηση που είχαν επί ελληνικού εδάφους στο ταξίδι που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός και είχε αποκαλύψει το Gazzetta, όπου σφραγίστηκε ότι αυτός είναι το πρόσωπο που πρέπει να οδηγήσει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και γενικά στις επόμενες σεζόν.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων επί της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί σε όλα τα επίπεδα και της ουσιαστικής εξέλιξης που θα είναι από την ΑΕΚ, σύμφωνα με την οποία θα γνωστοποιήσει, ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν που διανύουμε.

Το συμβόλαιο αναμένεται να είναι για δύο ή τρία έτη, με τις οικονομικές απολαβές να φτάνουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, που θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές των συνεργατών του (εδώ θυμίζουμε ότι είναι έξι οι βοηθοί του).

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr