Ο Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 17χρονη Βελγίδα σε μπαρ του Κολωνακίου, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μετά την… επίσκεψή του στο γραφείο του ανακριτή και στη συνέχεια σχολίασε για πρώτη φορά μέσω των social media το θέμα που έχει προκύψει και τις εις βάρος του κατηγορίες.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου έδωσε μάχη για να πείσει τον ανακριτή ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως ισχυρίζεται η 17χρονη Βελγίδα και λίγες ώρες αφότου έμεινε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20.000 ευρώ αποφάσισε να «εμφανιστεί» στα social media.

Εκεί, ο Κλέιμαν έγραψε τα εξής για το θέμα που έχει προκύψει: «Οι ισχυρισμοί που έχουν διατυπωθεί εις βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμοι. Εχω συνεργαστεί πλήρως με τις Ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ, Μπόρις Κλέιμαν».

Πηγή: newsbeast.gr