Η Κλόε Τσέρι που έγινε διάσημη από την ενασχόληση με το πορνό και πλέον είναι σταρ της σειράς Euphoria, μίλησε για την επιλογή να ασχοληθεί με ταινίες ενηλίκων και τον κρίσιμο ρόλο που έπαιξε η απώλεια του πατέρα της.

Η ίδια μίλησε στο podcast «Going Mental» και τόνισε ότι μεγάλωσε σε ένα αρκετά τρυφερό και υποστηρικτικό περιβάλλον, όμως συγκλονίστηκε όταν πέθανε ο πατέρας της, ο οποίος μέχρι τότε την στήριζε όσο κανένας άλλος. Έτσι, αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές στη ζωή της και μία από αυτές ήταν να ασχοληθεί με το πορνό, καθώς πίστευε ότι έπρεπε να κατακτήσει αρκετά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Ήταν πολύ περίεργο. Είχα μια όμορφη ανατροφή. Δεν συνηθίζεις την ιδέα ότι κάποιος είναι άρρωστος, ειδικά αν είναι ο γονιός σου. Δεν σκέφτεσαι καν το ενδεχόμενο ότι δεν θα επιβιώσει. Ένιωσα χαμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εάν ο πατέρας της δεν αρρώσταινε με αποτέλεσμα να πεθάνει, τότε «θα είχα πάει στο κολλέγιο, θα ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος, αλλά θα με είχε σαν βασίλισσα. Θα είχα κάνει μια τυχαία, βαρετή δουλειά και δεν θα ήμουν η Κλόε Τσέρι, αν ήταν εδώ ο μπαμπάς μου».

«Ήθελα να ξεφύγω από τη ζωή μου νομίζω και από όσα μου είχαν συμβεί. Ένιωθα ότι ήθελα περισσότερα από τον κόσμο και σκεφτόμουν ότι δεν είχα χρόνο για χάσιμο, γι’ αυτό ασχολήθηκα με το πορνό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή: newsbeast.gr