Η Τhe Newtons Laboratory εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη γαλακτοβιομηχανία ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε. και αναδεικνύει τις μοναδικές, καθημερινές στιγμές που μας χαρίζουν τα προϊόντα της.

Από το 1948 η εταιρία ΚΟΛΙΟΣ φτιάχνει κάτι περισσότερο από κορυφαία γαλακτοκομικά προϊόντα. Φτιάχνει τις δικές μας καθημερινές στιγμές. Με προϊόντα από ολόφρεσκο γάλα επιλεγμένων κτηνοτροφικών μονάδων και προηγμένες διαδικασίες παραγωγής, η ΚΟΛΙΟΣ είναι πάντα εδώ, για να προσθέσει στη ζωή μας, όλο το μεράκι, την αυθεντία και την παράδοση, που εμπεριέχονται στη φιλοσοφία της εταιρείας και των ανθρώπων της.

Με αυτές τις στιγμές είναι γεμάτη η νέα καμπάνια της εταιρείας – που απλώνεται σε όλα τα μέσα – με βασικό μήνυμα «Γεύσου την κάθε στιγμή». Στιγμές που όλοι έχουμε ζήσει, μόνοι ή με τους αγαπημένους μας, οι οποίες μας γεμίζουν με χαρά και αξέχαστες αναμνήσεις. Είναι στιγμές ξέγνοιαστες, γεμάτες χαρά και ζεστές αγκαλιές. Και πάντα, κάπου εκεί κοντά, οι απαραίτητες γεύσεις, μέσα από τα σύγχρονα γαλακτομικά προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ, που αξίζουν μια θέση στο τραπέζι, αλλά και τη διατροφή μας. 

Μια μάνα που συναντά το παιδί της μετά από καιρό. Δύο άνθρωποι που γεφυρώνουν κάθε απόσταση για να έρθουν κοντά. Μια νέα γυναίκα που κάνει την αρχή, σε έναν καλύτερο εαυτό. Αυτές είναι οι γνώριμες στιγμές που πρωταγωνιστούν στη νέα τηλεοπτική καμπάνια. Τα προϊόντα ΚΟΛΙΟΣ είναι πάντα κοντά στους χαρακτήρες, για να τους γεμίσουν απόλαυση, ζεστασιά, έμπνευση και να συντροφεύσουν μοναδικά τις στιγμές που ζουν.  

Η νέα καμπάνια «ΣΤΙΓΜΕΣ» και όλος ο στρατηγικός σχεδιασμός της επικοινωνίας, δημιουργήθηκε από την «The Newtons Laboratory». Στην παραγωγή του τηλεοπτικού spot βρίσκεται η «Stefi Productions» και στη σκηνοθεσία ο Γιώργος Κανελλόπουλος, που φρόντισαν για ένα άριστο και πεντανόστιμο αποτέλεσμα.

Πηγή: newsbeast.gr