Μετά την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, οι εξελίξεις τρέχουν και αναφέρουν πως έρχεται άλλη μια σύλληψη καθώς προκύπτουν κατηγορίες για ένα ακόμα πρόσωπο – κλειδί το οποίο δεν είναι από το περιβάλλον του 12χρονου κοριτσιού και φέρεται να γνώριζε πράγματα για την υπόθεση, τα οποία αφορούν στον χρόνο μετά την καταγγελία των γονιών που οδήγησε στην σύλληψη του Ηλία Μίχου και του Ιωάννη Σοφιανίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha και τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, από τα στοιχεία προκύπτουν ότι το συγκεκριμένο άτομο για το οποίο ενδέχεται να υπάρχει σύλληψη τις επόμενες ώρες, έδωσε χρήματα σε κάποια άτομα προκειμένου να μη μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν όσα γνώριζαν για την υπόθεση. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως πριν λίγη ώρα συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης με την κατηγορία της μαστροπείας καθώς βρέθηκαν εμβάσματα στον λογαριασμό της ενώ τώρα οι αρχές αναζητούν από ποιον ζήτησε η μητέρα τα συγκεκριμένα χρήματα.

Μαρτυρία που «καίει» τη μητέρα της 12χρονης;

Η μητέρα της 12χρονης είχε καταγγείλει πως από το περιβάλλον ενός από τους δυο κατηγορουμένους, της είχαν προσφέρει χρήματα προκειμένου να «κουκουλωθεί» η υπόθεση όμως σύμφωνα με τον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ζητούσε και εκείνη χρήματα από άτομο του περιβάλλοντος του ενός κατηγορουμένου.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υπάρχει μαρτυρία που λέει πως «εγώ έδωσα χρήματα στην ίδια τη μητέρα προκειμένου να συναντηθώ με το παιδί».

Οι αρχές θα εξετάσουν το αν η μητέρα εξέδιδε το παιδί από μόνη της

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει η 38χρονημητέρα της 12χρονης είναι για διακεκριμένη μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση ενώ αυτά που φέρονται να την «έκαψαν» ήταν οι τηλεφωνικές συνομιλίες μετά την καταγγελία και τα εμβάσματα τα οποία βρέθηκαν στους τραπεζικούς της λογαριασμούς τα οποία ήταν προγενέστερα της καταγγελίας και φαίνεται πως δεν είναι μόνο από τον 53χρονο Ηλία Μίχο.
Οι αρχές θα εξετάσουν το αν η μητέρα εξέδιδε το παιδί από μόνη της.

Πηγή: newsbeast.gr