Η θεία της 22χρονης αθλήτριας του στίβου που πέθανε ξαφνικά στην Κομοτηνή, μίλησε για την ανίψια της και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τα αίτια του θανάτου της, καθώς είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη παραφιλολογία.

Η ίδια λοιπόν, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και ανέφερε ότι η 22χρονη δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, καθώς ορισμένοι είπαν πως το εμβόλιο ευθύνεται για τον θάνατο της νεαρής γυναίκας.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» και πρόσθεσε ότι «ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν».

Από ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτίας ο θάνατος της 22χρονης

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο της αθλήτριας το συνέταξε ο Προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θράκης, Νικόλαος Κηφνίδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τον κ. Κηφνίδη αίτιο θανάτου της 22χρονης, η οποία κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης, δεν εντοπίστηκε από τη μακροσκοπική εξέταση, και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των μικροσκοπικών (ιστολογικών και τοξικολογικών) εξετάσεων.

Πηγή: newsbeast.gr