Θλίψη στον χώρο του ελληνικού τουρισμού προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, ιδρυτικού μέλους του ΣΕΤΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επί σειρά ετών και προέδρου των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης εξέφρασε τη θλίψη του μέσω ανάρτησης στο facebook. «Το άκουσμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου προκάλεσε σε όλους μας μεγάλη θλίψη. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά συνδεδεμένος με τον ελληνικό τουρισμό και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, που αφήνει σπουδαίο έργο ως παρακαταθήκη. Η οικογένειά του συνέβαλε σημαντικά στην αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού, έχοντας ιδρύσει τα εμβληματικά ξενοδοχεία «ΑΜΑΛΙΑ» σε ιστορικές και τουριστικές περιοχές της χώρας μας, όπως το Σύνταγμα, το Ναύπλιο, η Ολυμπία, η Πρέβεζα, η Καλαμπάκα και οι Δελφοί. Ξενοδοχεία που κάθε χρόνο προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες, διαφημίζουν τη χώρα μας στο εξωτερικό και συνεισφέρουν σημαντικά στην περαιτέρω ποιοτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την προσφορά του στον Τουρισμό και στη χώρα συνολικά. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του» έγραψε ο κ. Θεοχάρης.

Harry Theoharis “Το άκουσμα του θανάτου του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου προκάλεσε σε όλους μας μεγάλη θλίψη. Ήταν ένας…

Δημοσιεύτηκε από Υπουργείο Τουρισμού – Ministry of Tourism στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου δημοσίευσε και το ΣΕΤΕ. «Σύσσωμη η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κουλουβάτου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, ιδρυτικό μέλος του ΣΕΤΕ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου επί σειρά ετών, πρόεδρος των ξενοδοχείων Αμαλία που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό τουρισμό, θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας, ως υπόδειγμα αγωνιστή και επιτυχημένου επιχειρηματία, απαράμιλλου ήθους» αναφέρεται στο κείμενο του ΣΕΤΕ.

Πηγή: newsbeast.gr