Νεαρά παιδιά χάνουν την ζωή τους ή μένουν ανάπηρα για μια ζωή κάνοντας κόντρες. Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βασίλη Γκούμα που μετέδωσε το Star στο κεντρικό του δελτίο αναφέρεται ότι όλα γίνονται για τα χρήματα, για την φήμη αλλά και για την ψευδαίσθηση της πρώτης θέσης. Ένα ρεπορτάζ τελείως αποτρεπτικό.

Ο Νίκος Τσέρτος, οδηγός αγώνων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Στα 20 μου χρόνια έκανα κόντρες με ένα άλλο αυτοκίνητο στα λιμανάκια έπεσα πάνω σε ένα βράχο κινδύνεψα και από τότε είπα τέλος οι κόντρες στους δρόμους».

Ο θάνατος ή μια αναπηρία για όλη την ζωή δυστυχώς είναι αυτά που σταματούν τους αμετανόητους κοντράκηδες που ρισκάρουν την ζωή τους αλλά και άλλων οδηγών σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής για το χρήμα και την εφήμερη δόξα. Οι δρόμοι που κυκλοφορούν καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα γίνονται την ίδια στιγμή αυτοσχέδιες πίστες.

Ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, δημοσιογράφος ειδικού τύπου δηλώνει στο Star «Ξεκάθαρα μετατρέπουν τους δρόμους σε πίστες με θανατηφόρα αποτελέσματα και ένα μεγάλο ποσοστό μένουν ανάπηροι».

Δεν είναι όμως μόνο οι κόντρες είναι και η επίδειξη. Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο ο οδηγός γίνεται συνεπιβάτης και το αντίθετο πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που τρέχει στην παραλιακή λεωφόρο.

Πηγή: newsbeast.gr