Ευτυχισμένη που έζησε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας της, δήλωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook η Ελληνίδα ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.

«Χαμογελάω επειδή η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιείς και η φετινή μου γιορτή μας βρήκε όλους μαζί αγαπημένους! Επίσης νιώθω απέραντα τυχερή για τους ανθρώπους που έχω κοντά αλλά και μακριά, που μου δείχνουν την αγάπη τους με όλους τους τρόπους, κάθε μέρα, σαν να είναι γιορτή», σημείωσε η Άννα Κορακάκη.

Παράλληλα, η Ελληνίδα ολυμπιονίκης έστειλε μήνυμα και στους διαδικτυακούς της φίλους. «Εκτός από εκείνους όμως, έχω και όλους εσάς που αν και δεν έχουμε γνωριστεί, νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω σήμερα μέσα από την καρδιά μου για το χρόνο που αφιερώσατε για να μου ευχηθείτε! Έχω εκατοντάδες μηνύματα και κλήσεις και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου υγεία, ασφάλεια και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε στην ίδια ανάρτηση!

Χαμογελάω επειδή η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιείς και η φετινή μου γιορτή μας βρήκε όλους μαζί αγαπημένους! Επίσης…

Posted by Anna Korakaki on Wednesday, 9 December 2020

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr