Συγκινεί η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, με αναφορά στη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

«Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. […] Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά “μια χαρά είμαι παιδιά”, ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό. Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα – μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου. Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα. Είτε το λέει, είτε όχι. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι. Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι.

Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική. Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά «μια χαρά είμαι παιδιά», ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό.

Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα – μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε».

Το συγκινητικό κείμενο έχει και την υπογραφή της αδερφής του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξίας.

Πηγή: newsbeast.gr