Στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/01) ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

«Το να προσπαθούν να δολοφονήσουν το Χαμόγελο είναι χειρότερο και από τον καρκίνο που πέρασα» είπε χαρακτηριστικά και μόλις λίγο καιρό μετά την προσπάθεια να συκοφαντηθεί ο οργανισμός που διοικεί.

Ο κ. Γιαννόπουλος όπως αποκάλυψε στη εκπομπή του Star Channel υπήρξε προσπάθεια να δωροδοκηθεί εργαζόμενος  ή παιδιά της δομής προκειμένου να συκοφαντήσουν τον οργανισμό.

«Μπορεί να με διαλύσει κάποιος από αυτούς που μας συκοφαντούν και να μην τα καταφέρω γιατί κλονίστηκε η υγεία μου. Πήρε τηλέφωνο έναν παλιό εργαζόμενο και του είπε  “θέλω να μου πεις για την γυναίκα του την προηγούμενη” και τι άλλο έχεις να μου πεις για να με κατηγορήσει. Σε άλλες περιπτώσεις παιδιά ανήλικα δέχτηκαν πιέσεις και δωροδοκία για να μιλήσουν κατά του Χαμόγελου. “Θα σου δώσω εγώ χρήματα και σπίτι για να πεις και να κατηγορήσεις τον Γιαννόπουλο και το Χαμόγελο”» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Έχω ενημερώσει. Δεν είναι όλοι. Ένας δυο άνθρωποι είναι που έχουν μισθοφόρους» τόνισε και πρόσθεσε πως: «Φοβάμαι για το Χαμόγελο γιατί αυτοί που είναι από πίσω είναι πολύ ισχυροί! Θα πρέπει να προσέξουμε όλοι μας. Είναι η τελευταία φορά που μιλάω».

Πηγή: newsbeast.gr