Ο τρόπος που η Λίβερπουλ προετοιμάζεται το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν είναι ό,τι πιο ζόρικο μπορεί να φανταστεί κανείς τονίζει ο Κώστας Τσιμίκας, που αρχίζει να συνηθίζει την τρομερά σκληρή δουλειά που γίνεται στους «κόκκινους» ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 Στην προσπάθειά του να καταστήσει σαφή την κόπωση όλων στην ομάδα, ο Greek scouser λέει: «Αν δεν την έχει κάνει ποτέ κανείς αυτή την προετοιμασία, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολη είναι. Όμως, ξέρουμε ότι θα είμαστε 100% έτοιμοι για κάθε πρόκληση από άποψη φυσικής κατάστασης και δύναμης, γιατί αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Έρχεται δύσκολη σεζόν και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Όλοι δουλεύουμε σκληρά, βάζουμε τους στόχους μας όπως την περασμένη σεζόν και προσπαθούμε να κάνουμε τη διαδρομή για να τους πετύχουμε».

Επί προσωπικού, μάλιστα, παραδέχθηκε πως: «Δεν κοιμάμαι πριν από προπόνηση γιατί αν κοιμηθώ μετά δεν θα μπορώ να κουνηθώ. Προσπαθώ απλά να χαλαρώνω και να βλέπω ταινίες, ώστε να είμαι έτοιμος κάθε φορά για τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας».

Όσοι για το κλίμα που διατηρείται στη Λίβερπουλ, ο «Τσίμι» είχε να πει: «Ο ένας φροντίζει για το καλό του άλλου, όλοι προσπαθούμε να διατηρούμε ψηλά το ηθικό του καθενός και αυτός είναι ο λόγος που πετύχαμε τόσα πράγματα την περασμένη χρονιά και θέλουμε να πετύχουμε κι άλλα τη νέα σεζόν».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr