Το κατώφλι της Εισαγγελίας πέρασε ο εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδας Documento, Κώστας Βαξεβάνης, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Ο εκδότης, ο οποίος έχει προβεί σε αποκαλύψεις για το θέμα των παρακολουθήσεων μέσω της εφημερίδας του, δεν αποκλείεται να ζητήσει νέο ραντεβού με την εισαγγελέα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, στην αρμόδια εισαγγελέα κατέθεσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη. Η κ. Γεροβασίλη έχει δηλώσει ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα υποκλοπών και για το λόγο αυτό προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Η κ. Γεροβασίλη σε δηλώσεις της υπογράμμισε πως κατέθεσε για να στηρίξει τη μήνυση της η οποία αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών της δεδομένων.

«Με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα, η Δικαιοσύνη να ερευνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή» σημείωσε τονίζοντας πως το Μέγαρο Μαξίμου κατεύθυνε τις παρακολουθήσεις παρακολουθώντας ακόμη και υπουργούς του όπως ο Ν. Δένδιας.

Πηγή: newsbeast.gr