Όποιος έχει περάσει από τον δρόμο της Αρδηττού, δεν γίνεται να μην έχει παρατηρήσει την boutique “Kostis Von Kas”. Τόσο η εμβληματική βιτρίνα με τον τεράστιο φωτιζόμενο κύκλο, όσο και το έντονο κίτρινο χρώμα που κυριεύει τον χώρο, μαγνητίζουν τα βλέμματα και δύσκολα τα προσπερνάς. Εκτός όμως από το ισόγειο, ο χώρος διαθέτει και έναν ακόμα χώρο, που είναι πλέον έτοιμος για κάτι εντελώς ξεχωριστό.  Το υπόγειο ανοίγει για το κοινό και είναι έτοιμο να υποδεχτεί καλλιτέχνες που έχουν να δείξουν κάτι νέο, διαφορετικό, πρωτότυπο.

Το “Kostisvonkas: the basement”  λειτουργεί στο υπόγειο της boutique που βρίσκεται στο κεντρο της Αθήνας, στην Αρδηττού 10. Ενω στο ισόγειο της boutique κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα, στο υπόγειο η διαθεση είναι τελείως διαφορετική: το βιομηχανικό στοιχείο είναι κυρίαρχο με τον χώρο της “εξέδρας” να δίνει μια πιο χαλαρή πινελιά, το λογότυπο σε μωβ “νέον” χρώμα και ο κρυφός φωτισμός από τον δρόμο, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα διαφορετική.

Για το πρώτο μας event υποδεχόμαστε την “Dig Athens” για ένα δεκαπενθήμερο event με νέα ρούχα,  προσφορές από παλαιότερες collection και πολλές εκπλήξεις, που θα διερκέσει εως τις 31.3.2022.

Πηγή: newsbeast.gr