Για την Τζεφ Μοντάνα, που είναι μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε ο συνήγορος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας. «Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη… Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου, μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση, αλλά εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα τις τελευταίες μέρες να εμφανίζεται σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν έχω άποψη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά» είπε στην κάμερα του Πρωινού.

«Αλίμονο τώρα αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς. Έμαθα ότι έστειλε ένα εξώδικο στο γραφείο μου, δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Αλλά, να σας πω κάτι; Μεγάλη του τιμή του συγκεκριμένου προσώπου. Τον είχα δει μια μέρα στην Γλυφάδα και μου είπαν αυτός είναι ο Τζεφ Μοντάνα. Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε κι ένα φτερό. Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια. Έβαλα τα γέλια» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ας τους αξιολογήσει το δικαστήριο. Δεν θα μας επιβάλουν τις απόψεις τους ορισμένοι, οι οποίοι, προσωπικά, πιστεύω ότι δεν έχουν βρει τον δρόμο τους. Ας αρχίσουν να περπατάνε με ίσιο τρόπο στη ζωή τους και μετά να κάνουν και κριτική στους υπόλοιπους».

Τζεφ Μοντάνα για Λιγνάδη: Δεν έχει συναισθήματα

Στο δικαστήριο βρέθηκε σήμερα η Τζεφ Μοντάνα. «Είχε μεγάλο τουπέ, σήμερα κατάλαβα πως δεν έχει συναισθήματα, είναι ένας αναίσθητος άνθρωπος. Δεν τον κοίταξα» είπε, επισημαίνοντας ότι το κλίμα στο δικαστήριο είναι ευνοϊκό προς την πλευρά τους.

Πηγή: newsbeast.gr