Το πρωί της Πέμπτης περίπου 15 άτομα εισέβαλαν στο γραφείο του πρύτανη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και προξενώντας ζημιές. Σε φωτογραφία που ανήρτησαν σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, φαίνεται ο πρύτανης με μία ταμπέλα κρεμασμένη στο λαιμό με μήνυμα αλληλεγγύης στις καταλήψεις.

Στο indymedia δημοσιεύθηκε σήμερα μία φωτογραφία του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη, στον οποίο έχουν κρεμάσει μία ταμπέλα στον λαιμό που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Στην ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στο site του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Το πρωί της Πέμπτης 29/10 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση/εκκένωση του γραφείου του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί μία δράση στα πλαίσια του πανελλαδικού καλέσματος αλληλεγγύης για έναν Οκτώβρη υπεράσπισης των καταλήψεων.

Επιλέξαμε να στοχοποιήσουμε τον νυν πρύτανη της ΑΣΟΕΕ γιατί μέσα από τον τότε θεσμικό του ρόλο ήταν συνυπεύθυνος στην εκκένωση της κατάληψης Βανκβούβερ Απαρτμάν και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού ΑΣΟΕΕ».

Μάλιστα σε υστερόγραφο στο τέλος του κειμένου με ειρωνικό ύφος σημειώνεται: «Ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr