Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Πορτογαλίας και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ρωτούν τους συμπαίκτες του για τον ίδιο ενώ τους εξήγησε και τι συνέβη στο περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έδειξε ενοχλημένος από το συνήθειο των δημοσιογράφων να ρωτούν για το δικό του θέμα τους συμπαίκτες του ενώ τόνισε πως το συμβάν με τον Μπρούνο Φερνάντες δεν είχε καμία σχέση με τα όσα γράφονταν στα media και απλώς ήταν ένα πείραγμα.

Για το περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες:

«Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία. Σταματήστε να ρωτάτε τους συμπαίκτες μου για εμένα. Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα “με το πλοίο ήρθες;”, αυτό ήταν».

Για την συνέντευξη που έδωσε και το timing που επέλεξε:

«Το timing είναι πάντα timing. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το timing. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr