Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για τον «τελικό» της Πορτογαλίας με την Βόρεια Μακεδονία με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και για το πότε θα αποφασίσει να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση, ο Πορτογάλος αστέρας ρωτήθηκε για το αν αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία του να βρεθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον 37χρονο να απαντάει πως υπεύθυνος για το πότε θα τελειώσει η καριέρα του είναι αποκλειστικά ο ίδιος και κανείς άλλος.

«Ακούω ξανά το τελευταίο διάστημα την ίδια ερώτηση. Το ποιος θα αποφασίσει για το μέλλον μου είμαι εγώ, κανείς άλλος. Αν μου αρέσει να παίζω περισσότερο, θα το κάνω. Αν όχι, θα σταματήσω. Εγώ είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Τελεία. Νιώθω καλά, ως συνήθως. Άλλη μια μέρα που θα είμαι προετοιμασμένος, εγώ και οι συμπαίκτες μου» τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με την Βόρεια Μακεδονία: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Κάνω ήδη μια έκκληση στους Πορτογάλους. Χθες όταν πήγα για ύπνο σκέφτηκα: Θα ήθελα να ξεκινήσει ο ύμνος, να σβήσει η μουσική και να τραγουδούσαμε όλοι μαζί, χωρίς μουσική. Είμαι σίγουρος ότι αν είναι μαζί μας όπως την Πέμπτη θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς την Πορτογαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CR7.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr