Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι πλέον στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σε ό,τι αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι αφού αποφάσισε να πάει στην Αλ Νασρ, παρ’ όλα αυτά βρίσκει πάντα τον τρόπο για να απασχολεί τα ΜΜΕ, ακόμη κι αν χρειαστεί να ντυθεί… Σαουδάραβας για να γιορτάσει την επέτειο από την ίδρυση της χώρας.

Ήταν 22 Φεβρουαρίου 1727 όταν έγινε η ίδρυση του πρώτου Σαουδικού Κράτους από τον ιμάμ Μοχάμεντ Μπιν Σαούντ και κάθε χρόνο όλοι στη χώρα το γιορτάζουν. Εξαίρεση, φυσικά, δεν αποτελεί η ομάδα της Αλ Νασρ, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: Φέτος όλοι είδαν πώς γιόρτασε η ομάδα αυτή την επέτειο. Γιατί; Επειδή συμμετείχε στο σκηνικό και ο Ρονάλντο.

Ντυμένος Σαουδάραβας και έχοντας κάποια στιγμή και ένα σπαθί στο χέρι, ο CR7 πήρε κανονικά μέρος στα γυρίσματα του σχετικού βίντεο της Αλ Νασρ και οι εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου, με τον Ρονάλντο να μην είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ αλλά μια… κινητή διαφήμιση γενικά για το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.

Πηγή: newsbeast.gr