Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στο Κατάρ για το Μουντιάλ 2022 αλλά το θέμα είναι πού θα βρίσκεται μετά, αφού παραμένει ελεύθερος, με τους Πορτογάλους να υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία με την Αλ Νασρ επειδή θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για κάποια πρόταση από Ευρώπη.

Ο Ρονάλντο ήθελε να φύγει από το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά καμία ομάδα δεν προχώρησε, τελικά, σε κάποια πρόταση. Έτσι, παρέμεινε στους Κόκκινους Διάβολους, από τους οποίους όμως έχει αποχωρήσει πλέον, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορα σενάρια.

Ένα από αυτά, από Ισπανία, τον ήθελε να έχει πει «ναι» στην Αλ Νασρ για 213 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά αυτό διαψεύστηκε στη συνέχεια από τον Πιρς Μόργκαν, φίλο του CR7, όπως και από την A Bola.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, ο Ρονάλντο έχει στα χέρια του την πρόταση της Αλ Νασρ αλλά δεν έχει πει ακόμη το οριστικό «ναι» επειδή θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για κάποια πρόταση από ομάδα της Ευρώπης που θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο.

Πηγή: newsbeast.gr