Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο βιώνει μια απίστευτη απώλεια, αυτή του γιου του. Το ένα από τα δίδυμα βρέφη που απέκτησε με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ πέθανε στη γέννα, ενώ το κορίτσι χαίρει άκρας υγείας. Η ανακοίνωσή του στο Instagram προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, με τα συλλυπητήρια μηνύματα να είναι πολλά.

«Με βαθιά λύπη ανακοινώνουμε το θάνατο του αγοριού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν.

Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα», αναφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο σπαραχτικό του μήνυμα.

Από την πλευρά της η Ρεάλ έγραψε στο μήνυμά της: «Η Ρεάλ νιώθει και εκείνη τον πόνο όλης της οικογένειας και θέλει να τους στείλει όλη την αγάπη και τη στοργή της».

«Καλή δύναμη, αρχηγέ»

«Οι σκέψεις μας είναι με σένα και την Τζωρτζίνα αδερφέ, λυπάμαι πολύ» έγραψε ο συμπαίκτης του Μάρκους Ράσφορντ.

Πηγή: newsbeast.gr