Ακρωτηριασμό στο χέρι της υπέστη μια 56χρονη γυναίκα, θύμα τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη το βράδυ των Χριστουγέννων στη Χερσόνησο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 56χρονη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν κατέστη εφικτό να σωθεί το χέρι της.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που επικαλείται το τοπικό σάιτ, αρχικά επρόκειτο η γυναίκα να διακομισθεί στο ΚΑΤ της Αθήνας ωστόσο για αδιευκρίνιστους λόγους η διακομιδή τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι εξ αρχής η 56χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με μερικό ακρωτηριασμό του χεριού της και ενώ οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το σώσουν τελικά δεν τα κατάφεραν.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Χερσόνησο, ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να ανατραπεί.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την 56χρονη και τη μετέφεραν στο Βενιζέλειο όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε επικίνδυνη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Σημειώνεται ότι εξ αρχής η κατάσταση της υγείας της 56χρονης γυναίκας ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.

Πηγή: newsbeast.gr