Με ξύλινη κουτάλα κατηγορείται ότι χτύπησε την 14χρονη κόρη του ένας πατέρας στην Κρήτη επειδή το κορίτσι πήγε μια βόλτα με φίλη της όταν σχόλασε από το σχολείο και δεν γύρισε αμέσως στο σπίτι. Σύμφωνα με το cretalive.gr, αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση του πατέρα, ο οποίος φέρεται να χτύπησε το παιδί με ξύλινη κουτάλα στο κεφάλι και στα πόδια.

Η ανήλικη μετά από αυτό, έφυγε κρυφά μέσα στη νύχτα, περπάτησε γύρω στα τρία χιλιόμετρα και κατέφυγε σε φιλικό σπίτι και οι άνθρωποι όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν, σκέφτηκαν να καλέσουν το Χαμόγελο του Παιδιού και την Αστυνομία.

Ο 52χρονος πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμου ατόμου και της απειλής σε βάρος ανήλικου. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε, ωστόσο στον πατέρα τέθηκε ο περιοριστικός όρος να μην πλησιάζει την ανήλικη κόρη του στον χώρο της μέχρι να διεξαχθεί η δίκη.

Για το επίμαχο περιστατικό με τον πατέρα της, το κοριτσάκι φέρεται να κατέθεσε ότι φοβήθηκε για την ζωή της καθώς είναι επιθετικός γενικά.

Πηγή: newsbeast.gr