Μια 27χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης συνελήφθη από αστυνομικούς για ψευδή καταγγελία καθώς διαπίστωσαν πως δεν έπεσε θύμα ληστείας όπως ισχυριζόταν, αλλά επρόκειτο για ένα «σενάριο» που δημιούργησε για να καλύψει την αργοπορημένη προσέλευσή της στον χώρο εργασίας της.

Η 27χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδες cretapost.gr, κατήγγειλε ότι ένας οδηγός ταξί της απέσπασε την τσάντα, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, περιείχε το ποσό των 200 ευρώ, σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου και απομακρύνθηκε, αφήνοντάς την πεζή.

Την καταγγελία αμφισβήτησαν εξαρχής οι αρχές και ξεκίνησαν έρευνες, προκειμένου και μέσω βίντεο από παρακείμενες κάμερες να επιβεβαιώσουν όσα ανέφερε.

Κατά την προανάκριση διαπίστωσαν πως η καταγγελία ήταν ψευδής καθώς όλα όσα ανέφερε δεν επιβεβαιώνονταν από τα βίντεο που συγκέντρωσαν από κλειστά κυκλώματα επιχειρήσεων της περιοχής της πλατείας Κορνάρου.

Τελικά, η 27χρονη ομολόγησε ότι η καταγγελία της ήταν αποκύημα της φαντασίας της, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία πως είχε καθυστερήσει στη δουλειά της και ότι σκέφτηκε να δικαιολογηθεί με αυτό τον τρόπο.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση, συνελήφθη και στη συνέχεια, με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερη.

Πηγή: newsbeast.gr