Γερανός «γκρέμισε» μέρος της πύλης του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων της Κρήτης το μεσημέρι της Τρίτης (21/3) στην προσπάθεια να βγει από το χώρο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flashnews.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 15:00 όταν ένα γερανοφόρο φορτηγό προσέκρουσε στο στέγαστρο που υπάρχει στο σημείο γκρεμίζοντας το. Το όχημα εργολάβου εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ σε ιδιωτικό δίκτυο κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο σφήνωσε στην πύλη προκαλώντας της σοβαρές ζημιές.

Η κεντρική είσοδος του νοσοκομείου παρέμεινε κλειστή και η είσοδος – έξοδος των οχημάτων γινόταν από την νότια πύλη του νοσοκομείου. Παράλληλα μέχρι να απομακρυνθεί το στέγαστρο άνοιξαν μια άλλη είσοδο σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πύλη. Η ίδια πηγή αναφέρει πως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο κλήθηκε γερανός για να σηκώσει το στέγαστρο και να το μεταφέρει σε άλλο σημείο που να μην αποτελεί κίνδυνο.

Μιλώντας στην ίδια ιστοσελίδα, ο διοικητής του Γ.Ν. Χανίων, Γιώργος Μπέας, ανέφερε ότι «ενώ βρισκόμουν στο γραφείο μου ενημερώθηκα να κατέβω στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου Χανίων γιατί ένα γερανοφόρο όχημα εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ για ιδιωτικό δίκτυο και όχι για το νοσοκομείο και χωρίς την άδεια και έγκριση του νοσοκομείου να εισέλθει στο χώρο πήρε παραμάζωμα το στέγαστρο της κεντρικής πύλης. Έχω δώσει εντολή η αποκατάσταση του στεγάστρου να ολοκληρωθεί πάση θυσία άμεσα».

Πηγή: newsbeast.gr