Την τελευταία του πνοή άφησε ο 75χρονος κυνηγός που ο οποίος απεγκλωβίστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (21/11) σε δύσβατο σημείο στο οροπέδιο Κατσιβέλι των Σφακίων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 75χρονος το Σάββατο 19 Νοεμβρίου είχε πάει με τους δύο γιους του για κυνήγι, όμως ξαφνικά τα ίχνη του χάθηκαν. Όσο περνούσε η ώρα και ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος, τα παιδιά του άρχισαν να τον αναζητούν, «χτενίζοντας» κυριολεκτικά ολόκληρο το Σαββατοκύριακο την ευρύτερη περιοχή και κυρίως όλα τα πιθανά σημεία που εκτιμούσαν ότι θα μπορούσε να έχει πάει.

Τελικά ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε τη Δευτέρα (21/11) από τον γιο του, περίπου 3 χιλιόμετρα πριν το καταφύγιο του Καλλέργη στο Ε4 μονοπάτι στο οροπέδιο Κατσιβέλι.

Καθώς ο ηλικιωμένος αδυνατούσε να περπατήσει κλήθηκαν οι αρχές ώστε να βοηθήσουν στην μεταφορά του.

Στην περιοχή επιχείρησαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ συνέδραμαν 10 υπάλληλοι από την 3η ΕΜΑΚ τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών. Σημειώνεται δε ότι όταν ο 75χρονος εντοπίστηκε από τους διασώστες είχε τις αισθήσεις του.

Πηγή: newsbeast.gr