Υπόνοια πως είναι πιθανόν να εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό και κατά συνέπεια μπορεί να υπάρχει και απόπειρα συγκάλυψης από την κυβέρνηση, άφησε πριν από λίγο μιλώντας στο Κοινοβούλιο ο βουλευτής του κόμματος ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης.

Όπως είπε, «προσωπικά ανησυχώ. Αυτό που βγαίνει σαν εικόνα προς τα έξω είναι οι πρώτες οσμές συγκάλυψης. Η μητέρα που κατήγγειλε τον βιασμό βρίσκεται στην φυλακή. Συγκάλυψη είναι όταν έχεις ένα σκάνδαλο στα χέρια σου – στο οποίο μπορεί να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα – και ακούς ότι προσπαθούν να κλείσουν το στόμα της μητέρας. Και σήμερα η μητέρα βρίσκεται στη φυλακή. Θέλει προσοχή με την οικογένεια που έχει 8 παιδιά».

Και συνέχισε: «Ο καταγγέλλων έγινε κατηγορούμενος. Είναι κατηγορούμενη η μητέρα που έφερε την υπόθεση στο φως. Υπάρχει αίσθηση συγκάλυψης. Σαπίλα δεν είναι μόνο όταν βιάζεται ένα παιδί. Σαπίλα είναι όταν οι θεσμοί του κράτους κάνουν τα στραβά μάτια. Θα φανεί στην πράξη αν θα γίνει συγκάλυψη και θα σημαίνει ότι αυτή η υπόθεση φτάνει πολύ ψηλά».

Πηγή: newsbeast.gr