Η αποβολή του Κόνορ Μασέκο, θα πάρει μία ξεχωριστή θέση στα «βιβλία» της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής Ιστορίας, καθώς ο λόγος για τον οποίο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, είναι -ίσως- μοναδικός στα χρονικά.

Την ώρα της αναμέτρησης με την Σέπτον Μάλετ για το κύπελλο Αγγλίας, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν μία απίστευτη σκηνή. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων της Μπλάκφιλντ εντ Λάνγκλεϊ (σ.σ. συμμετέχει στην 9η κατηγορία), Κόνορ Μασέκο, βγήκε ξαφνικά από το γήπεδο, προκειμένου να ικανοποιήσει τη φυσική ανάγκη του.

«Έφυγε και πήδηξε τον φράκτη. Μερικές φορές όταν πρέπει να πας, πρέπει να πας. Έμεινα άναυδος. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την απόφαση του διαιτητή» είπε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο προπονητής του Μασέκο, μιλώντας στο BBC.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι των φιλοξενούμενων, φρόντισαν να διασκεδάσουν με το περιστατικό και ενόψει του επαναληπτικού, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά από μια ασυνήθιστη κόκκινη κάρτα στον πρώτο αγώνα, που έληξε χωρίς νικητή, ψάχνουμε για χορηγό αγώνα. Υδραυλικοί ή εγκαταστάτες δημόσιων τουαλετών, εκμεταλλευθείτε το»!

Πηγή: newsbeast.gr