Η τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση τρένων που είχε ως απολογογισμό δεκάδες νεκρούς έχει συγκλονίσει την Ελλάδα και όχι μόνο, όπως αποδεικνύει και η κίνηση της Ομόνοιας να ζητήσει άδεια από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κύπρου ώστε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο αθλητισμός, όπως αναμενόταν άλλωστε, δεν έχει αδιαφορήσει για αυτό που συνέβη και το βλέπουμε με διάφορους τρόπους. Με ανακοινώσεις ομάδων, δηλώσεις αθλητών, πανό οπαδών και τώρα και με μια αλλαγή στη φανέλα μιας κυπριακής ομάδας και συγκεκριμένα της Ομόνοιας.

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε, ανεβάζοντας στα social media και σχετικές φωτογραφίες, η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να προσθέσει στο μανίκι της φανέλας της τη φράση «Τέμπη 2023» και να τη διατηρήσει μέχρι και το τέλος της σεζόν, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής…

«Εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Η τραγωδία στα Τέμπη και το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή, έχει συγκλονίσει όλους μας. Κανείς μας δεν μπορεί πλέον να είναι ο ίδιος άνθρωπος. 57 ζωές χάθηκαν, δύο αγνοούνται, ενώ δεκάδες παραμένουν τραυματίες.

Η μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο άδικα, απότομα και βίαια έφυγαν από τη ζωή θα πρέπει να παραμείνει άσβεστη και να μας υπενθυμίζει πως ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε – ως κοινωνία και πολιτεία – να ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα.

Έχουμε αποφασίσει όπως από τον αμέσως επόμενο αγώνα και μέχρι το τέλος της σεζόν τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής μας το δημιουργικό που βλέπετε στη φωτογραφία, εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Για να μας υπενθυμίζει πως πάντοτε προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πως την μεγαλύτερη αξία την έχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Αιωνία η μνήμη των θυμάτων».

Εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των ΤεμπώνΗ τραγωδία στα Τέμπη και το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή, έχει συγκλονίσει…

Posted by OMONOIA FC on Tuesday, March 7, 2023

Πηγή: newsbeast.gr