Χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών στην Κύπρο, με το Υπουργείο Υγείας να συνεργάζεται με την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων.

Έτσι, σήμερα, από τις 08:00 το πρωί και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, το εμβολιαστικό κέντρο της Κρατικής έκθεσης στην περιοχή της Έγκωμης στη Λευκωσία εξυπηρετεί μόνο παιδιά ηλικίας 5-11 ετών (walk in και ραντεβού μέσω της πύλης εμβολιασμού), με παιδιάτρους να εμβολιάζουν από το πρωί εκατοντάδες παιδιά των εν λόγω ηλικιών.

Σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν ραντεβού, σε συγκεκριμένα σημεία Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

Παράλληλα σε άλλα σημεία των εμβολιαστικών κέντρων, στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2022, θα εξυπηρετούνται και άτομα 12 ετών και άνω, μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού για εμβολιασμό, καθώς και Walk-in μόνο για τον προγραμματισμένο εμβολιασμό δεύτερης δόσης Moderna ή Pfizer-BioNTech, με δεδομένο ότι η πρώτη δόση έγινε στο ίδιο κέντρο.

Πηγή: newsbeast.gr