Για την αλαζονική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη, όταν έβλεπε ότι άλλοι ηθοποιοί είχαν ανταπόκριση από τον κόσμο, μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος.

 «Είδε μια φορά μια φωτογραφία που είχε τον Σπύρο Μπιμπίλα και έγραφε “οι πρωταγωνιστές του Χάι Ροκ”. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Άρπαξε τον Σπύρο από το πέτο και φώναζε μέσα στο στούντιο: “Εσύ είσαι πρωταγωνιστής εδώ”; Μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, να χτυπάει πόρτες, τη μια να σου λέει “τι έργο θα κάνουμε του χρόνου;” και την άλλη να λέει “άσε που θα μιλήσει και ο Λαμπάτος”. Έχανε τον έλεγχο, δεν είχε τέτοια επίγνωση» περιγράφει ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Θυμάμαι ότι εγώ έπαιρνα δύο χειροκροτήματα, ένα που ακουγόταν η φωνή μου απέξω, που έλεγα “Χάρολντ” και ένα μπαίνοντας στο θέατρο, που με έβλεπε το κοινό. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Πέτρο Φιλιππίδη, με αποτέλεσμα να με πιάνει στη σκηνή με κεφαλοκλείδωμα και καλά ότι ήταν αστείο. Δεν ήταν στο σενάριο, είχα νιώσει να πνίγομαι. Δεν σταμάτησε εκεί. Μου πέταξε την ώρα της παράστασης ένα πορσελάνινο τασάκι από μακριά συρτά στο πόδι, το οποίο με πήρε στον αστράγαλο. Έπρεπε να μιλήσω να πω τα λόγια μου, τα οποία με το ζόρι κατάφερα να αρθρώσω. Λύσσαγε όταν έβλεπε να έχει και άλλος άνθρωπος ανταπόκριση από τον κόσμο» κατέληξε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Πηγή: newsbeast.gr