Τον πανικό σκόρπισε στο κέντρο της Λαμίας ένας οδηγός, καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει μία 16χρονη, αλλά και να παρασύρει ότι βρέθηκε στο πέρασμά του, μεταξύ των οποίων και το μηχανάκι ενός διανομέα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο LamiaReport, λίγο πριν τα μεσάνυχτα άκουσαν μαρσαρίσματα και τον θόρυβο μιας εξάτμισης να «σκάει» . Ήταν μια μωβ BMW που μπήκε με «παντιλίκια» από την οδό Καζούλη, συνεχίζοντας με μεγάλη ταχύτητα προς την πλατεία Ελευθερίας.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο παρασύροντας δέντρα, πινακίδες, κολόνες και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του, με τον κόσμο που ήταν στα πεζοδρόμια να τρέχει πανικόβλητος να σωθεί.

Το ένα από τα δέντρα, που έριξε η μωβ BMW, καταπλάκωσε μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία ευτυχώς φαίνεται ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης μέσα στην τρελή πορεία του παρέσυρε για πάνω από εκατό μέτρα ένα μηχανάκι ντελιβερά την ώρα που ο άνθρωπος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτό και ο οποίος γλίτωσε στο τσακ.

Ο οδηγός με τη BMW σταμάτησε στην πλατεία Ελευθερίας και όταν βγήκε έξω από το αυτοκίνητο δέχτηκε την επίθεση από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον κόσμο να προσπαθεί να βοηθήσει την τραυματισμένη κοπέλα, την οποία φρόντισαν και γιατροί που βρέθηκαν τυχαία εκεί, μέχρι να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός οδηγός, o οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 22 ετών, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Πηγή: newsbeast.gr