Ένας οδηγός στη Λαμία αντιμετώπισε μια περιπέτεια, καθώς προσπάθησε να περάσει από ιρλανδική διάβαση που είχε πλημμυρίσει, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ακινητοποιηθεί μέσα στο νερό.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Λίγα λεπτά νεροποντής ήταν αρκετά να κάνει απροσπέλαστη την ιρλανδική διάβαση στο ύψος του «Κενταύρου». Όμως παρά το γεγονός όμως ότι τα νερά «φούσκωσαν» στη γνωστή ιρλανδική διάβαση, ένας οδηγός ΙΧΕ, επιχείρησε να περάσει με αποτέλεσμα να μείνει μέσα στο ποτάμι!

Επενέβη η Πυροσβεστική, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε οδική βοήθεια για να το απομακρύνει.

Η Τροχαία Λαμίας έφτασε στο σημείο και έκλεισε το δρόμο από την αρχή της οδού προκειμένου να αποθαρρύνουν τους επόμενους οδηγούς που θα θελήσουν να τα βάλουν με τη φύση!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, η οδός θα μείνει κλειστή τουλάχιστον μέχρι το πρωί της Παρασκευής, αν δεν υπάρξουν νέα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η ανακοίνωση από τη ΓΕΠΑΔ Στερεάς:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνεται ότι, έχει διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δυο ρεύματα, στην οδό Ιωάννου Τσεκούρα, περιοχή “ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ ΞΗΡΙΑΣ” Λαμίας (Ροδίτσα) στο ύψος της τοποθεσίας “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” έως την επιχείρηση “ΚΑΡΒΕΛΗΣ”, λόγω έντονης βροχόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων στο χωμάτινο οδόστρωμα».

Πηγή: newsbeast.gr