Θέμα με πρωταγωνιστική τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη προέκυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με 80-74, καθώς φίλοι των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται πώς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για τον θέμα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε λόγο για «απόπειρα επίθεσης» κατά του παίκτη, σημειώνοντας ότι «με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς και όχι μόνο».

Για το ζήτημα μίλησε κι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Από την ώρα που μπήκα χθες στο γήπεδο, άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου να να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ με ένα παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία. Ούτε εκεί απάντησα μέχρι τη στιγμή που γύρισε ο φίλος της ΑΕΚ και μου είπε να πεθάνει η μάνα μου και να τη βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι κι αντέδρασα στη φυσούνα μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο. Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κέρδισα τίτλους, προσπαθώντας για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όσους λένε ότι εγώ προκάλεσα και το λένε αυτοί που ξέρουν καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο σημαντικούς από την ομάδα και τους αθλητές», έγραψε ο διεθνής γκαρντ σε story που ανέβασε στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr